Publikavimo data: 2025-08-19
Sluoksniuotos salotos su konservuota žuvimi ir skrebučiais
Sluoksniuotos salotos su žuvies konservais ir "Kirieshki" džiūvėsėliais yra vienas iš šventinių salotų variantų. Patiekalo sudėtis gana paprasta, bet skonis nuostabus! Džiūvėsėlius galima lengvai pasigaminti namuose arba nusipirkti parduotuvėje. Šiam patiekalui tiks bet kokie aliejuje konservuoti maisto produktai. Tai puiki alternatyva "Mimoza" salotoms. Jos gaunasi kitokio skonio. Smulkiai supjaustyti kiaušiniai suteikia salotoms švelnumo, konservai - sodraus žuvies skonio, o džiūvėsėliai ir kopūstai - malonaus traškumo.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.
Žingsnis 4
Paimkite salotinę, į jos dugną įmuškite kiaušinius, o ant viršaus užtepkite majonezo.
Žingsnis 5
Tada sluoksniuokite žuvies konservus ir keptus atvėsintus svogūnus.
Žingsnis 6
Apšlakstykite majonezu, ant viršaus užberkite džiūvėsėlių ir smulkiai supjaustytų krapų.
Žingsnis 7
Ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio.
Žingsnis 8
Sluoksniuotos salotos su žuvies konservais su "Kirieshki" džiūvėsėliais paruoštos! Patiekite lėkštėse, viršų papuoškite krapų šakele. Gero apetito!
Kategorijos