Sluoksniuotos salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Sluoksniuotos salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais

Žuvies konservai - puiki pagalba kiekvienai namų šeimininkei. Šis produktas yra palyginti nebrangus, jį galima ilgai laikyti, jo nereikia iš anksto apdoroti. Iš žuvies konservų galima pasigaminti skanių pūstų salotų. Šiandien žuvies konservų skardinėse yra įvairių rūšių: rausvoji lašiša, beluga, saira, sardinė, silkė, skumbrė, žiobris ir kitos rūšys. Išsirinkite tai, kas jums labiausiai patinka, ir pradėkite gaminti labai apetitišką ir sveiką patiekalą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išimkite žuvį iš skardinės į atskirą dubenį, sutrinkite ją šakute. Bulves ir morkas sutarkuokite vidutine tarka, svogūną smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite agurkus.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Pasigaminkite sluoksniuotas salotas iš žuvies konservų. Į platų plokščią lėkštę pirmiausia sudėkite žuvį, tada dalį bulvių ir šiek tiek svogūnų. Aptepkite majonezu. Toliau paskleiskite agurkus, vėl bulves. Viršų patepkite majonezu. Ant viršutinio sluoksnio sudėkite morkas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos