Publikavimo data: 2025-08-20
Sluoksniuotos salotos su žuvies piršteliais ir lašiša
Sluoksniuotas salotas su žuvies piršteliais ir lašiša paprasta paruošti, bet labai skanu. Tokias salotas galima ruošti vakarienei, o tinkamai papuošus galima serviruoti ir šventinį stalą. Salotos su žuvies piršteliais ir lašiša dėl sluoksnių kaitos bus ryškios ir skanios. Salotoms agurkus geriausia imti tik šviežius. Kitas šių salotų variantas gaminamas pridėjus konservuotų ananasų. Ingredientų galite pridėti arba pakeisti pagal savo skonį. Eksperimentuokite!
Žingsnis 1
Žuvies pirštelius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Kiaušinį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į lėkštę apvalioje formoje. Sluoksnį patepkite majonezu.
Žingsnis 3
Tada sluoksniais sudėkite: kubeliais supjaustytus žuvies pirštelius, agurkus ir griežinėliais supjaustytą lašišą. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žaliųjų svogūnų. Išimkite iš apvalios formos.
Žingsnis 4
Sluoksniuotos salotos su žuvies piršteliais ir lašiša paruoštos! Gero apetito!
Kategorijos