Publikavimo data: 2024-06-24
Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su grybais
Salotos "Švelnumas" taip vadinamos todėl, kad patiekale naudojami virti produktai - kiaušiniai, vištienos filė ir grybai. Užkandžio skonis subalansuotas ir malonus. Produktų minkštumas ir suteikia švelnumo, o traškūs agurkai - gaivumo. Recepte pateikiamas vienas iš klasikinių patiekalo variantų. Tokios salotos laikomos lengvomis ir kartu sultingomis, jos greitai paruošiamos - taigi pravers, jei neturite laiko kurti ką nors sudėtingesnio.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Agurką, marinuotus grybus ir kiaušinius supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Vištieną supjaustykite skaidulomis. Susmulkinkite salotų lapus.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Į salotinę sluoksniais sudėkite agurkus, tada grybus, kiaušinius, vištieną, druską. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu.
Kategorijos