Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su grybais

Salotos "Švelnumas" taip vadinamos todėl, kad patiekale naudojami virti produktai - kiaušiniai, vištienos filė ir grybai. Užkandžio skonis subalansuotas ir malonus. Produktų minkštumas ir suteikia švelnumo, o traškūs agurkai - gaivumo. Recepte pateikiamas vienas iš klasikinių patiekalo variantų. Tokios salotos laikomos lengvomis ir kartu sultingomis, jos greitai paruošiamos - taigi pravers, jei neturite laiko kurti ką nors sudėtingesnio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su grybais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Agurką, marinuotus grybus ir kiaušinius supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Vištieną supjaustykite skaidulomis. Susmulkinkite salotų lapus.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su grybais Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Į salotinę sluoksniais sudėkite agurkus, tada grybus, kiaušinius, vištieną, druską. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos