Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis

"Tender" salotos su krabų lazdelėmis savo pavadinimą gavo dėl vienos kulinarinės technikos. Ingredientai ne pjaustomi, o trinami ant tarkos. Dėl to salotos įgauna oro, minkštumo ir lengvumo. Ryški obuolių rūgštelė suteikia užkandžiui gaivaus skonio. Sluoksnius galima dėlioti bet kokia tvarka, supjaustytos salotos bet kuriuo atveju atrodys įspūdingai. Taip pat galite naudoti įvairias kepimo formas, kad užkandis atrodytų įdomiai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Susmulkinkite krabų lazdeles ir krapus. Šiek tiek atidėkite papuošimui. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir juos atskirai sutarkuokite. Sūrį sutarkuokite vidutinio dydžio tarka, o obuolį - stambia.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Po kiekvieno produktų sluoksnio padarykite majonezo tinklelį. Tokia seka: baltymai, krabų lazdelės, obuolys ir sūris.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos