Publikavimo data: 2024-03-24
Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis
"Tender" salotos su krabų lazdelėmis savo pavadinimą gavo dėl vienos kulinarinės technikos. Ingredientai ne pjaustomi, o trinami ant tarkos. Dėl to salotos įgauna oro, minkštumo ir lengvumo. Ryški obuolių rūgštelė suteikia užkandžiui gaivaus skonio. Sluoksnius galima dėlioti bet kokia tvarka, supjaustytos salotos bet kuriuo atveju atrodys įspūdingai. Taip pat galite naudoti įvairias kepimo formas, kad užkandis atrodytų įdomiai.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Susmulkinkite krabų lazdeles ir krapus. Šiek tiek atidėkite papuošimui. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir juos atskirai sutarkuokite. Sūrį sutarkuokite vidutinio dydžio tarka, o obuolį - stambia.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Po kiekvieno produktų sluoksnio padarykite majonezo tinklelį. Tokia seka: baltymai, krabų lazdelės, obuolys ir sūris.
Kategorijos