Sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais ir žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais ir žuvimi

Pyragas iš paruoštos sluoksniuotos tešlos paruošiamas labai greitai ir visada pavyksta. Svarbiausia pasirinkti skanų įdarą, kuris yra šiame recepte. Įdomus produktų derinys - raudona žuvis, piene troškinti grybai ir sūrios alyvuogės sukuria neįprastą, patrauklų skonį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais ir žuvimi Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite grybus, kol išgaruos skystis. Supilkite pieną ir trumpai pavirkite ant didelės ugnies verdančiame piene. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais ir žuvimi Žingsnis 2
Iškočiokite sluoksniuotą tešlą iki formos dydžio. Kampuose padarykite įpjovas, kad suformuotumėte šonus, ir įdėkite į formą. Ant tešlos atsitiktine tvarka išdėliokite grybus, alyvuoges, sūrį ir žuvį. Šonus aptepkite kiaušinio tryniu. Įdarą ir kraštus pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos