Publikavimo data: 2024-10-12
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su gausiu įdaru
Pusryčiams labai tinka sluoksniuotos tešlos suktinukai su sūriu sūriu arba pikantišku saldžiu įdaru. Jie skanūs ir, kas svarbu ryte, gali būti paruošti labai greitai. Šviežios sluoksniuotos tešlos galima pasiruošti iš anksto arba nusipirkti parduotuvėje. Paruoštą tešlą iš šaldiklio per naktį perkelkite į šaldytuvą, o įdarą paruoškite išvakarėse. Ryte tereikia greitai suformuoti suktinukus ir iškepti juos orkaitėje.
Žingsnis 1
Išimkite atšildytą tešlą iš šaldytuvo ir iškočiokite 2-3 mm storio lakštą. Stenkitės tešlą iškočioti į vieną pusę, kad sluoksniai išliktų nepažeisti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Pomidorus supjaustykite apskritimais, o dešrą ir dešrą supjaustykite nedideliais šiaudeliais. Įdarą paskirstykite ant iškočioto tešlos lakšto.
Žingsnis 3
Krapus susmulkinkite peiliu ir sumaišykite su majonezu. Šiuo mišiniu apibarstykite faršą, pasūdykite ir pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 4
Suvyniokite vyniotinį, stengdamiesi, kad įdaras nesusitrauktų. Pradėkite nuo dešros ir sūrio pusės link pomidorų pusės. Užspauskite kraštus ir supjaustykite 4-5 cm pločio griežinėliais.
Žingsnis 5
Suktinukus sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, apšlakstykite vandeniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 35-40 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos