Publikavimo data: 2024-06-23
Sluoksniuotos žuvies salotos
Švelniai sūdyta lašiša, pasižyminti švelnia, sviestine tekstūra, puikiai tinka skanioms sluoksniuotoms žuvies salotoms gaminti. Kartu su konservuotais saldžiaisiais kukurūzais, virtais vištų kiaušiniais ir bulvėmis žuvis įgauna dar daugiau skonio. Mažais kubeliais supjaustytus pagrindinius salotų ingredientus reikia sluoksniais išdėlioti beigelių, stiklinėse, permatomoje salotinėje arba didelėje plokščioje lėkštėje. Papuošimui puikiai tinka raudonieji ikrai.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinius ir bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Ant salotinės dugno paskleiskite bulves, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite majonezu. Antrasis sluoksnis - kukurūzai ir majonezas. Ant viršaus išdėliokite vištienos kiaušinius ir šiek tiek pasūdykite, aptepkite juos likusiu majonezu. Ant salotų viršaus uždėkite lengvai sūdytos lašišos griežinėlius.
Kategorijos