Publikavimo data: 2025-08-19
Sluoksniuotos žuvies salotos su džiovintomis slyvomis ir graikiniais riešutais
Sluoksniuotos salotos su rausvąja lašiša, bulvėmis, obuoliais, svogūnais, kiaušiniais, džiovintomis slyvomis ir graikiniais riešutais papuoš bet kurį stalą. Padažui naudojamas majonezas, todėl patiekalas tampa labai švelnus. Paruošimui reikės konservuotos rausvosios lašišos, bet galite naudoti bet kokius kitus žuvies konservus, pavyzdžiui, skumbrės ar tuno. Siūlome salotas porcijiniu būdu sudėti per žiedą. Jūsų svečiai tikrai įvertins tokią porciją.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir džiovintas slyvas. Bulves, kiaušinius ir obuolį sutarkuokite stambia tarka. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute. Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Per metalinį žiedą salotas išdėliosime porcijomis. Salotas galite sudėti į vieną didelį salotinę. Ant dugno uždėkite bulvių sluoksnį, jį ištepkite majonezu. Tada dėkite rausvosios lašišos sluoksnį ir taip pat ištepkite jį majonezu.
Žingsnis 3
Tada sluoksniais išdėliokite svogūnus, obuolius, majonezą, kiaušinį, džiovintas slyvas ir graikinius riešutus.
Žingsnis 4
Atsargiai nuimkite metalinį žiedą nuo salotų. Likusias porcijas išdėliokite taip pat. Sluoksniuotos žuvies salotos su džiovintomis slyvomis ir graikiniais riešutais paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos