Publikavimo data: 2024-06-24
Sluoksniuotos žuvies salotos su upėtakiu ir bulvėmis
Salotas iš virtos žuvies šeimininkės nepelnytai retai patiekia ant stalo, pirmenybę teikdamos sūdytai ar konservuotai žuviai. Ir veltui, tokiame produkte išlieka daugiau vitaminų ir mikroelementų nei bet kuriame kitame apdorojimo būde. Ypač vertingomis organizmui laikomos omega-3 rūgštys, kurios gali prailginti jaunystę ir sveikatą, sustiprinti kraujagysles ir normalizuoti širdies veiklą. Sluoksniuotas žuvies salotas su bulvėmis galima ruošti kaskart vis kitaip, keičiant produktų sudėtį ir derinant sluoksnius.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Sutarkuokite bulves, sūrį ir kiaušinius vidutinio dydžio tarka. Upėtakį supjaustykite griežinėliais, alyvuoges supjaustykite į kelias dalis.
Žingsnis 2
Sudėkite sluoksniuotas salotas. Į platų plokščią indą sudėkite tarkuotas virtas bulves per virimo žiedą, aptepkite nedideliu kiekiu majonezo ir česnakų padažo, ant viršaus sudėkite kiaušinius, taip pat aptepkite trupučiu majonezo. Ant trečiojo sluoksnio dėkite sūrio drožlių, užtepkite nedidelį kiekį padažo. Tada paskirstykite upėtakio gabalėlius, ant viršaus užtepkite šaldyto sviesto. Ant salotų viršaus pabarstykite alyvuoges. Nuimkite kepimo žiedą.
Kategorijos