Smaragdinės salotos, papuoštos kiviais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Smaragdinės salotos, papuoštos kiviais

Salotos "Smaragdinė sklaida" taip pavadintos dėl to, kad joms paruošti naudojami ryškiai žali kiviai. Sultingos uogos skoniu puikiai dera su daržovėmis, mėsa, dauguma pieno produktų. Kiviai patiekalui suteikia lengvos rūgštelės ir subtilaus skonio. Toks užkandis papuoš bet kurį šventinį stalą. Salotas geriau gaminti likus porai valandų iki šventės, kad visi ingredientai spėtų gerai įsigerti į majonezą.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smaragdinės salotos, papuoštos kiviais Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir kiaušinius. Svogūnus 5-7 min. panardinkite į verdantį vandenį, kad pašalintumėte kartumą. Tada susmulkinkite. Kiaušinius virkite 10 minučių, nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Smaragdinės salotos, papuoštos kiviais Žingsnis 2
Surinkite salotas "Smaragdinė sklaida". Sudėkite svogūnus į salotinę, šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite. Tada užtepkite majonezo. Tada sudėkite sūrį ir pomidorus. Vėl pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezu. Tada išdėliokite kiaušinius, užtepkite majonezo. Ant viršaus gražiai išdėliokite kivių griežinėlius. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad salotos įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos