Publikavimo data: 2024-03-23
Soba su jautiena ir austrių grybais
Visas pasaulis žino, kad Azijos virtuvė garsėja makaronų patiekalais. Yra daugybė jų gaminimo variantų ir derinių su įvairiais produktais. Japonijoje labai populiari ypatinga makaronų rūšis - soba. Tai grikių makaronai, kurie dera su jautiena ir grybais. Austrių grybai savo sudėtyje turi daug baltymų, o pagal jų kiekį gali būti lyginami su mėsos produktais. Japonai šį patiekalą laiko ilgo gyvenimo ir geros figūros paslaptimi. Tačiau šį patiekalą reikia tinkamai paruošti.
Žingsnis 1
Supjaustykite aštriąją raudonąją papriką žiedais.
Žingsnis 2
Griežinėliais supjaustykite pievagrybius.
Žingsnis 3
Supjaustykite jaunus svogūnus žiedais.
Žingsnis 4
Supjaustykite jautieną kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Imbierą ir česnaką supjaustykite smulkiais griežinėliais.
Žingsnis 6
Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite jį ir išvirkite makaronus. Išvirusius makaronus virkite 7-10 minučių.
Žingsnis 7
Nusausinkite vandenį per sietelį.
Žingsnis 8
Kepkite mėsą gilioje keptuvėje 15-20 minučių.
Žingsnis 9
Į mėsą pagal skonį įberkite imbiero, česnako, druskos ir pipirų.
Žingsnis 10
Į mėsą sudėkite austrių grybus.
Žingsnis 11
Tada įberkite aštriąją raudonąją papriką.
Žingsnis 12
Sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus.
Žingsnis 13
Keptuvėje sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 14
Į tą pačią vietą sudėkite makaronus.
Žingsnis 15
Supilkite sojų padažą ir terijakio padažą, tada viską išmaišykite.
Žingsnis 16
Patiekalą išdėliokite porcijomis gražiose lėkštėse.
Kategorijos