Sodrios krevečių salotos su rukola ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Sodrios krevečių salotos su rukola ir daržovėmis

Į krevetes pridėjus rukola, daržovių, alyvuogių, patiekalas tampa dar maistingesnis. Pavyzdžiui, rukola turi daug vitamino K, pomidorai - likopeno, o paprikos - vitaminų A ir P, jau nekalbant apie daugybę mineralinių medžiagų. Virėjo, kuris moka viską skaniai paruošti, pastangų dėka ingredientai papildo vienas kitą ir sukuria naujas skonio natas, todėl patiekalą galima patiekti šventiškai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Sodrios krevečių salotos su rukola ir daržovėmis Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite krevetes ir kepkite 2-3 minutes. Atskiroje keptuvėje apkepkite sezamo sėklas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Sodrios krevečių salotos su rukola ir daržovėmis Žingsnis 2
Į salotinę sudėkite krevetes, tada sudėkite juostelėmis supjaustytas paprikas ir susmulkintus pomidorus. Susmulkinkite rukolą ir suberkite į salotų dubenį, po to suberkite pusę parmezano.

Žingsnis 3

Sodrios krevečių salotos su rukola ir daržovėmis Žingsnis 3
Alyvuoges supjaustykite apskritimais ir sudėkite į salotų dubenį. Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, krevečių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, ananasų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, salotos su konservuotais ananasais, majonezo salotos, baltagūžių kopūstų salotos, daržovių salotos, kopūstų vakarienė

Kategorijos