Publikavimo data: 2024-05-25
Sodrūs grikiai su kiauliena
Šių grikių poveikis pasireiškia ne tik kiaulienoje, bet ir daržovėse - morkose, svogūnuose, pomidoruose, taip pat prieskoniuose ir alyvuogių aliejuje. Kiekviena iš jų pasižymi turtingu skoniu ir aromatu, todėl dosniai jį suteikia ir grikiams. Rezultatas - sotus patiekalas. Tokį patiekalą galima pasiūlyti svečiui, pamaitinti šeimą ir su malonumu stebėti, kaip jis apetitiškai valgomas.
Žingsnis 1
Kiaulieną, svogūnus ir pomidorus supjaustykite kubeliais. Morkas supjaustykite šiaudeliais. Kepkite pakaitomis - svogūnus ir morkas, tada pomidorus.
Žingsnis 2
Į daržoves suberkite kubeliais supjaustytą mėsą, tada sudėkite česnaką ir prieskonius. Troškinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Supilkite žalius grikius, supilkite vandenį ir išmaišykite. Troškinkite dar 20-25 minutes. Likus kelioms minutėms iki virimo sudėkite smulkintas žoleles.
Kategorijos