Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais

Ptitimae su grybais dėl grietinėlės padažo skonio receptorius "užkabins" visiškai kitaip. Maloni makaronų su grybais struktūra, grietinėlės skonis leidžia patiekalą ruošti įvairioms gyvenimo situacijoms - namiškiams vakarienei, svečiams, dietinei mitybai. Visais atvejais tai bus tik naudingas dietos priedas. Kartu patiekalas nereikalauja didelių finansinių išlaidų ir laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais Žingsnis 2
Įdėkite paukštieną į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais Žingsnis 3
Apkepkite grybus, sudėkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite. Tada supilkite grietinėlę ir paštetą ir virkite, kol suminkštės. Jei norite, įberkite bazilikų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos