Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais

Ptitimae su grybais dėl grietinėlės padažo skonio receptorius "užkabins" visiškai kitaip. Maloni makaronų su grybais struktūra, grietinėlės skonis leidžia patiekalą ruošti įvairioms gyvenimo situacijoms - namiškiams vakarienei, svečiams, dietinei mitybai. Visais atvejais tai bus tik naudingas dietos priedas. Kartu patiekalas nereikalauja didelių finansinių išlaidų ir laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais Žingsnis 2
Įdėkite paukštieną į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais Žingsnis 3
Apkepkite grybus, sudėkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite. Tada supilkite grietinėlę ir paštetą ir virkite, kol suminkštės. Jei norite, įberkite bazilikų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos