Publikavimo data: 2024-05-20
Sodrus ptitiamas grietinėlės padaže su grybais
Ptitimae su grybais dėl grietinėlės padažo skonio receptorius "užkabins" visiškai kitaip. Maloni makaronų su grybais struktūra, grietinėlės skonis leidžia patiekalą ruošti įvairioms gyvenimo situacijoms - namiškiams vakarienei, svečiams, dietinei mitybai. Visais atvejais tai bus tik naudingas dietos priedas. Kartu patiekalas nereikalauja didelių finansinių išlaidų ir laiko.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Įdėkite paukštieną į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Apkepkite grybus, sudėkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite. Tada supilkite grietinėlę ir paštetą ir virkite, kol suminkštės. Jei norite, įberkite bazilikų.
Kategorijos