Šokoladiniai vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Šokoladiniai vafliai

Įvairius saldumynus ir šokoladinius batonėlius, kuriuos taip mėgsta vaikai, galima lengvai pakeisti šokoladiniais vafliais, o jums jie gali net labiau patikti. Ką tik paruošti vafliai su kakava primena biskvitą ar pyragaičius, jie būna gana minkšti ir purūs. Rinkdamiesi kakavos miltelius pirmenybę teikite variantams be vanilės kvapo, nes jis naudojamas klastotėms gaminti. Venkite šarminių miltelių - dėl jų patiekalas taps mažiau orus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
319 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.82/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladiniai vafliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite cukrų ir kiaušinius, gerai išplakite. Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą. Supilkite druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Po truputį suberkite miltus, kepimo miltelius ir kakavos miltelius. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kad gautųsi tiršta, standi tešla.

Žingsnis 2

Šokoladiniai vafliai Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę ir patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite tešlą į vaflinę ir kepkite vaflius apie 3 minutes. Stebėkite, kad jie nesudegtų.

Žingsnis 3

Šokoladiniai vafliai Žingsnis 3
Paruoškite glajų. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą ir pieną, kruopščiai maišydami, kol gausis tiršta konsistencija. Gautu glajumi apliekite vaflius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos