Publikavimo data: 2024-03-25
Šokoladinis kakavos kremas
Šokoladinį kakavos kremą labai patogu turėti kiekvienos šeimininkės virtuvėje: jį galima laikyti sandariai uždarytame inde ir naudoti pyragams tepti, desertams ir kitiems kepiniams ruošti. Šį skanėstą taip pat galima patiekti svečiams: su duona, sausainiais ar keksiukais. Šokoladinis kremas jūsų arbatos vakarėlį pavers dar malonesniu.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų, persijotus kakavos miltelius, druską ir vaniliną.
Žingsnis 2
Du trečdalius pieno supilkite į puodą ant vidutinės ugnies. Likusį pieną sumaišykite su persijotais miltais iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kai pienas bus karštas, bet dar neužviręs, supilkite kakavos miltelių mišinį, išmaišykite, sumažinkite ugnį iki silpnos ir maišydami virkite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Supilkite pieną ir miltus, išmaišykite ir virkite, kol sutirštės ir taps vientisa. Tada sudėkite sviestą ir išmaišykite. Virkite dar kelias minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 5
Leiskite kremui atvėsti ir perpilkite jį į grietinėlę arba naudokite tortui ar desertui gaminti.
Kategorijos