Šokoladinis kakavos kremas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Šokoladinis kakavos kremas

Šokoladinį kakavos kremą labai patogu turėti kiekvienos šeimininkės virtuvėje: jį galima laikyti sandariai uždarytame inde ir naudoti pyragams tepti, desertams ir kitiems kepiniams ruošti. Šį skanėstą taip pat galima patiekti svečiams: su duona, sausainiais ar keksiukais. Šokoladinis kremas jūsų arbatos vakarėlį pavers dar malonesniu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinis kakavos kremas Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų, persijotus kakavos miltelius, druską ir vaniliną.

Žingsnis 2

Šokoladinis kakavos kremas Žingsnis 2
Du trečdalius pieno supilkite į puodą ant vidutinės ugnies. Likusį pieną sumaišykite su persijotais miltais iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Šokoladinis kakavos kremas Žingsnis 3
Kai pienas bus karštas, bet dar neužviręs, supilkite kakavos miltelių mišinį, išmaišykite, sumažinkite ugnį iki silpnos ir maišydami virkite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Šokoladinis kakavos kremas Žingsnis 4
Supilkite pieną ir miltus, išmaišykite ir virkite, kol sutirštės ir taps vientisa. Tada sudėkite sviestą ir išmaišykite. Virkite dar kelias minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 5

Šokoladinis kakavos kremas Žingsnis 5
Leiskite kremui atvėsti ir perpilkite jį į grietinėlę arba naudokite tortui ar desertui gaminti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos