Publikavimo data: 2024-05-25
Šokoladinis mannikinas keptuvėje
Kepiniai su kakava ar šokoladu visada yra geidžiamas patiekalas beveik kiekvienoje šeimoje. Šis maniškis vilioja kakavos aromatu ir spalva, neskaitant to, kad kakavoje gausu mineralų, vitaminų ir antioksidantų. Kulinarams ji taip pat visada bus paklausi, nes investavus nedaug pinigų ir laiko, gaunamas rezultatas - burnoje tirpstantis kepinys.
Žingsnis 1
Į paruoštą dubenį supilkite manų kruopas. Ant manų kruopų supilkite grietinę ir išmaišykite. Mišinį palikite 60 minučių. Į išbrinkusias manų kruopas įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų ir vaniliną. Kruopščiai išmaišykite, tada suberkite sodą ir kakavos miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto. Supilkite tešlą į keptuvę ir išlyginkite. Pastatykite keptuvę ant kaitlentės, įjunkite mažiausią kaitrą ir uždenkite dangčiu. Periodiškai tikrinkite, ar kepinys paruoštas mediniu iešmeliu. Kai tik pyragas bus sausas, nuimkite jį nuo kaitlentės ir perkelkite į lėkštę.
Kategorijos