Šokoladinis terino desertas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šokoladinis terino desertas

Patiekalas terrine pas mus atkeliavo iš Prancūzijos, kur jis labai populiarus. Jis gaminamas ir iš maltos mėsos, ir kaip saldus desertas. Desertinis terrinas paruošiamas labai paprastai, sumaišius visus ingredientus. Net pradedantis virėjas gali susidoroti su subtilaus deserto kepimu. Šokoladas naudingas sergant širdies ir kraujagyslių ligomis, insulto apraiškomis, padeda sergant diabetu. Šis desertinis terinas puikiai papuoš jūsų stalą ir patiks tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
387 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladinis terino desertas Žingsnis 1
Juodojo ir pieniško šokolado plyteles sulaužykite mažais gabalėliais, kad jos greitai ir lengvai ištirptų ant ugnies. Šokoladą ištirpinkite dubenyje ant kaitros.

Žingsnis 2

Šokoladinis terino desertas Žingsnis 2
Palaipsniui į šokolado masę įmaišykite grietinėlę, tada sviestą. Sviestą galima naudoti kietą arba ištirpintą.

Žingsnis 3

Šokoladinis terino desertas Žingsnis 3
Suberkite per sietelį persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir plakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Šokoladinis terino desertas Žingsnis 4
Į kepimo skardą įdėkite silikonines formeles ir paskirstykite tešlą į formeles. Lengvai stuktelėkite kepimo skardą į stalą, kad tešla pasiskirstytų po visą paviršių. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos