Šonkauliukų plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Šonkauliukų plovas

Plovas yra tradicinis rytietiškos virtuvės patiekalas iš ryžių, daržovių ir mėsos. Ypač skanu gaminti plovą su kiaulienos šonkauliukais. Patiekalas sotus, sotus, o mėsa minkšta. Plovui ruošti naudokite mėgstamus prieskonius. Geriau rinktis ilgagrūdžius baltuosius ryžius, tačiau virti jie geriau išlaiko formą. Pageidautina imti šviežius šonkauliukus, šaldytas produktas nesuteiks tokio sodraus mėsos skonio, o patiekalo gaminimas užtruks ilgiau.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Šonkauliukų plovas Žingsnis 1
Kepkite šonkauliukus su daržovėmis. Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi apkepkite supjaustytus šonkauliukus apie 3-4 min. Įberkite druskos, pipirų ir prieskonių ir išmaišykite. Į šonkauliukus sudėkite svogūnus ir morkas. Įpilkite daugiau augalinio aliejaus ir kepkite visus ingredientus apie 10-12 minučių.

Žingsnis 2

Šonkauliukų plovas Žingsnis 2
Į daržoves suberkite ryžius ir išvirkite plovą. Sudėkite ryžius į puodą ir įpilkite vandens santykiu 1:2. Į puodą įdėkite nesmulkintą česnako galvutę. Uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies, kol suminkštės, apie 40 minučių. Išimkite česnako galvutę iš plovo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos