Soros plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Soros plovas

Pagrindinis bet kokio plovo, taip pat ir kvietinio, ingredientas yra specialus prieskonių rinkinys. Jie suteikia patiekalui ryškų, nepakartojamą skonį ir tokį malonų gelsvą atspalvį. Rytų šalyse tradiciniais sorų plovo prieskoniais laikomi zira ir baravykas.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Soros plovas Žingsnis 1
Paruoškite plovą su soromis. Kepkite vištienos filė gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje 2-3 minutes, kol atsiras auksinė plutelė. Sudėkite į ją svogūną ir dar 2-3 min. troškinkite. Tada sudėkite morkas ir troškinkite 5 minutes. Pabarstykite prieskoniais ir druska ir gerai išmaišykite. Supilkite soras į keptuvę. Vėl išmaišykite ir kepkite 2 minutes. Sudėkite česnaką ir įpilkite karšto vandens. Skystis turi visiškai apsemti sorų plovą. Palikite troškintis po dangčiu ant vidutinės ugnies 10-15 minučių. Išjunkite kaitlentę ir palikite plovą 10-15 min. brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos