Publikavimo data: 2025-08-18
Sotus avinžirnių omletas
Subalansuotas, sotus omletas pusryčiams - energijos užtaisas visai dienai. Dėl avinžirnių miltų ir kiaušinių omlete yra labai daug baltymų.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su ryženka, įberkite druskos.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite avinžirnių miltus ir plakite plaktuvu.
Žingsnis 3
Į mišinį suberkite žirnelius ir kukurūzus.
Žingsnis 4
Įdėkite pjaustytų paprikų ir tarkuotų morkų.
Žingsnis 5
Į mišinį sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus.
Žingsnis 6
Į mišinį sudėkite virtą vištienos filė (aš naudojau šlaunelių filė) ir tarkuotą sūrį.
Žingsnis 7
Masę gerai išmaišykite, supilkite į aliejumi pateptą formą ir kepkite 30 minučių 170-180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 8
Iškepusį omletą išimkite iš orkaitės.
Kategorijos