Publikavimo data: 2024-05-25
Sotus mėsainis su kiauliena ir jautiena.
Kiaulienos ir jautienos įdaras leidžia paruošti aromatingą ir turtingą mėsainį. Likę ingredientai yra tradiciniai, o kartu virėjo kūrybiškumas leis sukurti gražų, sotų, sveiką ir skanų patiekalą. Atlikimas pakankamai paprastas, patiekalas priimtinas daugumai žmonių.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, druską ir pipirus. Iš faršo suformuokite didelius plokščius kotletus ir apkepkite juos keptuvėje iš abiejų pusių. Ant kotletų uždėkite plonai supjaustytų sūrio griežinėlių.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus ir pomidorus plonais apskritimais, o sūrį - griežinėliais.
Žingsnis 3
Suktinukus perpjaukite išilgai. Apatinę pusę patepkite kečupo ir majonezo mišiniu. Ant viršaus dėkite salotų lapus. Kitas sluoksnis - pusžiedžiais supjaustytas svogūnas, o ant jo - pomidoras. Tada - kotletą su sūriu, ant kotleto - agurkus. Uždenkite bandelės viršų.
Kategorijos