Sotus mėsainis su kiauliena ir jautiena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sotus mėsainis su kiauliena ir jautiena.

Kiaulienos ir jautienos įdaras leidžia paruošti aromatingą ir turtingą mėsainį. Likę ingredientai yra tradiciniai, o kartu virėjo kūrybiškumas leis sukurti gražų, sotų, sveiką ir skanų patiekalą. Atlikimas pakankamai paprastas, patiekalas priimtinas daugumai žmonių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Sotus mėsainis su kiauliena ir jautiena. Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, druską ir pipirus. Iš faršo suformuokite didelius plokščius kotletus ir apkepkite juos keptuvėje iš abiejų pusių. Ant kotletų uždėkite plonai supjaustytų sūrio griežinėlių.

Žingsnis 2

Sotus mėsainis su kiauliena ir jautiena. Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus ir pomidorus plonais apskritimais, o sūrį - griežinėliais.

Žingsnis 3

Sotus mėsainis su kiauliena ir jautiena. Žingsnis 3
Suktinukus perpjaukite išilgai. Apatinę pusę patepkite kečupo ir majonezo mišiniu. Ant viršaus dėkite salotų lapus. Kitas sluoksnis - pusžiedžiais supjaustytas svogūnas, o ant jo - pomidoras. Tada - kotletą su sūriu, ant kotleto - agurkus. Uždenkite bandelės viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos