Sotus pyragas su neįprastu įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sotus pyragas su neįprastu įdaru

Tai puikus pyragas. Įdaras gali būti tik iš maltos mėsos ir prieskoninių žolelių arba galima pridėti daržovių. Taip pat tiktų įdaras su troškintais kopūstais ir kiaušiniais.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
307 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sotus pyragas su neįprastu įdaru Žingsnis 1
Persijokite miltus ir kepimo miltelius. Sutrinkite varškę, išsklaidydami visus gumulėlius. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, varškę, lydytą sviestą ir druską. Mišinį trinkite rankomis, kruopščiai išminkydami gumulėlius. Gauta tešla bus standi, bet elastinga.

Žingsnis 2

Įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite iki vientisos konsistencijos. Tešla taps minkštesnė ir lipnesnė.

Žingsnis 3

Sotus pyragas su neįprastu įdaru Žingsnis 3
Suformuokite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą. Tuo tarpu paruoškite įdarą.

Žingsnis 4

Sotus pyragas su neįprastu įdaru Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną, pakepinkite truputį augaliniame aliejuje. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite toliau, mentele sutrupindami gumulėlius. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 5

Sotus pyragas su neįprastu įdaru Žingsnis 5
Atvėsinkite faršą, sudėkite tarkuotą sūrį, kiaušinį ir žoleles. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Sotus pyragas su neįprastu įdaru Žingsnis 6
Išimkite tešlą ir atskirkite trečdalį tešlos. Didžiąją dalį iškočiokite ir pabarstykite miltais. Dėkite į 24 cm skersmens formą. Apkirpkite kraštus ir perteklių suminkykite į nedidelį gumulą. Paskleiskite ant įdaro.

Žingsnis 7

Iškočiokite mažesnę dalį, viduryje padarykite įpjovas, kad išeitų garai.

Žingsnis 8

Sotus pyragas su neįprastu įdaru Žingsnis 8
Perkelkite į pyragą ir užspauskite pyrago kraštus.

Žingsnis 9

Dėkite į įkaitintą 200˚C orkaitę ir kepkite, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos