Publikavimo data: 2025-08-19
Spagečiai Bolonijos padaže
Kas nemėgsta spagečių? Manau, kad visi atsakytų, jog mėgsta. Štai kodėl nusprendžiau pagaminti šį visų mėgstamą patiekalą.
Žingsnis 1
Norėdami pasigaminti padažą, pirmiausia turime 1 pomidorą, svogūną ir česnaką. Pomidorą supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus, česnakus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol lengvai paruduos.
Žingsnis 3
Į svogūnus ir česnakus sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
Žingsnis 4
Tada sudėkite supjaustytus pomidorus ir maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Dabar sudėkite pomidorų pastą, petražoles, baliką, druską ir pipirus pagal skonį, 100 ml vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
Žingsnis 6
Paruoškite spagečius. Dideliame puode užvirinkite vandenį, pasūdykite ir suberkite spagečius jų nesulaužydami. Minkštėjant spagečiams, palaipsniui išpilkite į vandenį likusius spagečius. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 7
Išverskite spagečius į sietelį ir leiskite jiems nusausėti. Galite įpilti šaukštą saulėgrąžų aliejaus. Galima patiekti.
Kategorijos