Publikavimo data: 2025-08-16
Spagečiai su avokadų padažu
Spagečiai yra populiariausia itališkų makaronų rūšis daugelyje šalių. Spagečių pavadinimas kilęs iš italų kalbos žodžio "spago", kuris išvertus reiškia "virvė" arba "plona virvelė". Spagečiuose yra ląstelienos, kuri gerina virškinimą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir palaiko imuninę sistemą. Makaronai su avokadų ir citrinų sulčių padažu tinka ir veganams bei vegetarams, tik neįtraukite sūrio.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Pasūdykite vandenį ir sudėkite spagečius. Virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Kai spagečiai išvirs, išverskite juos į sietelį, kad nutekėtų skysčio perteklius. Grąžinkite spagečius į puodą ir pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite avokadų spagečius. Šaukštu atskirkite avokado minkštimą nuo odelės. Supjaustykite dideliais gabalais. Supjaustykite citriną griežinėliais ir išspauskite sultis. Avokadą, citrinos sultis, bazilikus, druską ir pipirus sudėkite į trintuvą. Sumaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite spagečius su padažu.
Kategorijos