Spagečiai su avokadų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Spagečiai su avokadų padažu

Spagečiai yra populiariausia itališkų makaronų rūšis daugelyje šalių. Spagečių pavadinimas kilęs iš italų kalbos žodžio "spago", kuris išvertus reiškia "virvė" arba "plona virvelė". Spagečiuose yra ląstelienos, kuri gerina virškinimą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir palaiko imuninę sistemą. Makaronai su avokadų ir citrinų sulčių padažu tinka ir veganams bei vegetarams, tik neįtraukite sūrio.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Spagečiai su avokadų padažu Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Pasūdykite vandenį ir sudėkite spagečius. Virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Kai spagečiai išvirs, išverskite juos į sietelį, kad nutekėtų skysčio perteklius. Grąžinkite spagečius į puodą ir pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Spagečiai su avokadų padažu Žingsnis 2
Paruoškite avokadų spagečius. Šaukštu atskirkite avokado minkštimą nuo odelės. Supjaustykite dideliais gabalais. Supjaustykite citriną griežinėliais ir išspauskite sultis. Avokadą, citrinos sultis, bazilikus, druską ir pipirus sudėkite į trintuvą. Sumaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite spagečius su padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos