Publikavimo data: 2024-06-22
Spagečiai su Bolonijos padažu, aitriosiomis paprikomis ir raudonėliais
Spagečiai su Bolonijos padažu - tai paprastas sotų ir skanių spagečių su Bolonijos padažu receptas. Mėsa šiam patiekalui suteiks sotumo. Pomidorai sušvelnins maltos mėsos riebumą. Pomidorų pasta suteiks šiek tiek rūgštelės ir sustiprins pomidorų skonį. Vynas suteiks lengvą malonų skonį. Morkos suteiks saldumo, o kepti svogūnai yra malonaus skonio. Prieskoniai papildys visą patiekalą daugybe skonių.
Žingsnis 1
Nuplautus pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir įmeskite sviestą. Kai sviestas ištirps, į keptuvę suberkite pomidorus, svogūnus ir morkas. Porą minučių pakepinkite daržoves. Sudėkite pomidorų pastą ir šiek tiek pakepinkite, kad pomidorų pasta prarastų metalo skonį. Aitriąją papriką supjaustykite žiedais ir sudėkite į visas keptuvėje esančias daržoves.
Žingsnis 3
Į apkeptas daržoves sudėkite visą maltą mėsą. Ant maltos mėsos ir daržovių suberkite visus prieskonius. Kepkite kelias minutes. Sumažinkite ugnį ir 10 minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 4
Į mėsą, apkeptą su daržovėmis ir prieskoniais, supilkite baltąjį vyną, uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite dar valandą.
Žingsnis 5
Puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Į verdantį vandenį sudėkite spagečius ir virkite, kol suminkštės. Išvirusius spagečius sudėkite į lėkštę ir užpilkite Bolonijos padažu.
Kategorijos