Publikavimo data: 2024-10-21
Spagečiai su česnakais
Spagečiai yra įprastas itališkos virtuvės ingredientas. Šį patiekalą labai dažnai galima rasti italų šeimininkių virtuvėse ir restoranuose. Makaronai mėgstami ne tik Italijoje, bet ir visose pasaulio šalyse. Jie vartojami kaip savarankiškas patiekalas, taip pat kaip garnyras prie mėsos, žuvies, daržovių.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol šiek tiek apskrus, tada nusausinkite juos sietelyje. Apie 100 ml vandens, kuriame virė spagečiai, palikite sietelyje.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir suberkite česnaką. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, suberkite petražoles ir kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite makaronus, šiek tiek aliejaus ir vandenį, kuriame virė spagečiai. Išmaišykite ir virkite, kol išgaruos skystis.
Kategorijos