Spagečiai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Spagečiai su česnakais

Spagečiai yra įprastas itališkos virtuvės ingredientas. Šį patiekalą labai dažnai galima rasti italų šeimininkių virtuvėse ir restoranuose. Makaronai mėgstami ne tik Italijoje, bet ir visose pasaulio šalyse. Jie vartojami kaip savarankiškas patiekalas, taip pat kaip garnyras prie mėsos, žuvies, daržovių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
466 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su česnakais Žingsnis 1
Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol šiek tiek apskrus, tada nusausinkite juos sietelyje. Apie 100 ml vandens, kuriame virė spagečiai, palikite sietelyje.

Žingsnis 2

Spagečiai su česnakais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir suberkite česnaką. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, suberkite petražoles ir kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite makaronus, šiek tiek aliejaus ir vandenį, kuriame virė spagečiai. Išmaišykite ir virkite, kol išgaruos skystis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos