Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais

Makaronai sultingi, aromatingi ir kreminiai. Puiki vakarienė ar pietūs, kurie patiks visiems.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais Žingsnis 1
Į kepimo indo vidurį sudėkite pomidorus, česnaką ir fetos sūrį. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite juodaisiais pipirais ir bazilikais ir užpilkite trupučiu vandens. Dėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių 220 °C temperatūroje.

Žingsnis 2

Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais Žingsnis 2
Tuo tarpu spagečius suberkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 6-10 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais Žingsnis 3
Kai fetos sūris ir pomidorai iškeps, išimkite juos iš orkaitės, sutrinkite ir viską sumaišykite iki vientisos masės. Išverskite spagečius į sietelį ir perpilkite į karštą padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos