Publikavimo data: 2024-10-21
Spagečiai su jūros gėrybėmis grietinėlės padaže
Spagečiai su jūros gėrybėmis grietinėlės padaže - skanus ir sotus antrasis patiekalas. Tokį apetitą keliantį patiekalą gali paruošti net pradedančioji šeimininkė, viskas paruošiama itin greitai ir neįtikėtinai paprastai, o turimas produktų rinkinys neskriaus jūsų kišenės. Paruoštas grietinėlės padažas puikiai įsigeria į makaronus ir padaro juos labai minkštus, o jūros gėrybės įgauna pagrindinį skonio akcentą.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į katilą arba puodą storu dugnu ir pastatykite ant ugnies, užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir sudėkite paruoštus makaronus, virkite, kol visiškai išvirs, 9 minutes.
Žingsnis 2
Padažui paruošti nuluptą svogūną ir česnaką labai smulkiai supjaustykite, 4-5 minutes pakepinkite įkaitintoje keptuvėje, tada įdėkite gabalėlį sviesto, troškinkite 2 minutes, supilkite vyną ir troškinkite 3-5 minutes, kad vynas išgaruotų.
Žingsnis 3
Į padažą supilkite paruoštą grietinėlę, suberkite bazilikus ir raudonėlius, užvirinkite padažą, tada į padažą sudėkite išvirtus makaronus. Viską atsargiai išmaišykite ir sudėkite jūros gėrybių kokteilį. Indą sandariai uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 110 minučių. Viskam pasibaigus, patiekalą išimkite ir, jei norite, pabarstykite sūriu.
Kategorijos