Spagečiai su malta mėsa, svogūnais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Spagečiai su malta mėsa, svogūnais ir morkomis

Jaukus naminis receptas. Patiekalas gaunasi skanus ir sotus, tinka ir pietums, ir vakarienei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Spagečiai su malta mėsa, svogūnais ir morkomis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite morkas ir svogūnus.

Žingsnis 2

Spagečiai su malta mėsa, svogūnais ir morkomis Žingsnis 2
Sudėkite faršą į įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 3

Spagečiai su malta mėsa, svogūnais ir morkomis Žingsnis 3
Atskirame puode ant vidutinės ugnies maždaug 3-4 minutes virkite spagečius.

Žingsnis 4

Spagečiai su malta mėsa, svogūnais ir morkomis Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite nuplautus spagečius, svogūną ir morką ir virkite dar 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos