Spagečiai su mėsos Bolonijos padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Spagečiai su mėsos Bolonijos padažu

Skanus, aromatingas, naminis patiekalas visai šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Spagečiai su mėsos Bolonijos padažu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Spagečiai su mėsos Bolonijos padažu Žingsnis 2
Perdėkite maltą mėsą į svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Spagečiai su mėsos Bolonijos padažu Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite pjaustytus konservuotus pomidorus, prieskonius (raudonėlį, baziliką), druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Spagečiai su mėsos Bolonijos padažu Žingsnis 4
Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos