Publikavimo data: 2024-06-22
Spagečiai su sardinėmis
Spagečiai su sardinėmis yra paprastas receptas, kurio pagrindiniai ingredientai yra spagečiai ir sardinės. Išskirtinis sardinių skonis puikiai papildo spagečius. Iš grietinėlės, paprikų, svogūnų ir miltų mišinio pagamintas padažas puikiai dera su sūrių sardinių skoniu ir yra švelnaus, kreminio skonio.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Aitriąsias paprikas supjaustykite mažais pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Į įkaitintą keptuvę suberkite supjaustytas daržoves. Kepkite porą minučių.
Žingsnis 2
Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu. Kai vanduo užvirs, sudėkite į jį spagečius. Retkarčiais pamaišydami, kad spagečiai nepriliptų prie keptuvės, virkite, kol spagečiai išvirs.
Žingsnis 3
Grietinėlę, miltų ir pipirų mišinį sumaišykite giliame dubenyje. Visą mišinį išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Paimkite grietinėlės ir miltų mišinį ir supilkite jį į keptuvę su svogūnais ir paprikomis. Į keptuvėje esančią grietinėlę ir žoleles sudėkite spagečius ir greitai išmaišykite. Kurį laiką troškinkite ant mažos ugnies po dangčiu. Išvirusius spagečius sudėkite į lėkštę ir pridėkite sardinių. Įberkite šiek tiek petražolių.
Kategorijos