Publikavimo data: 2025-08-20
Spagečių troškinys su malta mėsa
Skanus ir ne kasdienis receptas su paprastais produktais.
Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir kepkite 5 min. Į svogūnus sudėkite maltą mėsą (mano atveju vištieną, bet galite dėti ir kiaulienos), viską pakepinkite dar 10 min.
Žingsnis 2
Spagečius sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 8 minutes, kol suminkštės. Tada atsargiai nupilkite likusį vandenį.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įpilkite majonezo, pieno, pomidorų tyrės arba šaukštą pomidorų pastos. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišykite. Šiuo metu galite įjungti orkaitę, kad įkaistų iki 180-200 laipsnių.
Žingsnis 4
Paimkite kepimo indą ir patepkite jį sviestu.
Žingsnis 5
Ant formos dugno sudėkite pusę spagečių.
Žingsnis 6
Antrasis sluoksnis yra maltos mėsos.
Žingsnis 7
Ant viršaus uždėkite antrąją spagečių dalį ir sudėkite įdarą.
Žingsnis 8
Sutarkuokite sūrį ant krekerio ir pabarstykite ant viršaus. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 30-40 minučių. Patiekalas paruoštas. Supjaustykite mentele ir sudėkite į serviravimo lėkštes.
Kategorijos