Publikavimo data: 2024-06-17
Spalvingas daržovių troškinys iš bulvių, pomidorų, cukinijų ir paprikų
Naudingas, kvapnus, spalvingas troškinys gaminamas iš bulvių, cukinijų, morkų, paprikų ir prieskonių, įskaitant česnaką. Savo sultyse troškintos daržovės išlaiko daug naudingų medžiagų, o tai lemia ir sodrų skonį bei malonią tekstūrą. Apskritai troškiniui paruošti prireikia 60 minučių, tačiau visas triūsas virtuvėje trunka tik 20 minučių. Troškinys ypač patiks vegetarams.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka. Kepkite svogūnus katile su augaliniu aliejumi, kol taps auksiniai. Tada sudėkite morkas ir maišydami kepkite dar 4-5 minutes.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, cukiniją - dideliais kubeliais, o saldžiąją papriką - šiaudeliais. Siųskite juos į katilą kartu su svogūnais ir morkomis. Išmaišykite, uždenkite dangčiu ir maišydami troškinkite ant labai mažos ugnies, kol bulvės išvirs 20-25 minutes.
Žingsnis 3
Į katilą sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus. Išmaišykite ir virkite 5 minutes. Sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, pagal skonį įberkite druskos, užvirinkite ir išjunkite. Prieš patiekdami palikite 10 minučių pastovėti.
Kategorijos