Spalvingas ir skanus jūros gėrybių paštetas tartaletėse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Spalvingas ir skanus jūros gėrybių paštetas tartaletėse

Jūros gėrybės naudingos visomis formomis - virtos, keptos ir, kaip šiame recepte, pašteto pavidalu. Jos yra turtingas mikroelementų, vitaminų ir mineralų šaltinis, saugo mus nuo ligų, įskaitant ir pavojingas, todėl jas reikėtų įtraukti į racioną bet kokiu pavidalu. To pavyzdys - japoniški ilgaausiai. Iš jų pagamintas paštetas gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei, o jei patiekiamas ir papuoštas tartaletėmis - šventinei puotai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Spalvingas ir skanus jūros gėrybių paštetas tartaletėse Žingsnis 1
Atšildytas jūros gėrybes sumalkite blenderiu. Sudėkite tarkuotą sūrį, kiaušinį, majonezą ir dar kartą susmulkinkite.

Žingsnis 2

Spalvingas ir skanus jūros gėrybių paštetas tartaletėse Žingsnis 2
Paruoštą masę paskirstykite ant tartaletų. Ant kiekvienos uždėkite po 0,5 šaukštelio raudonųjų ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, užkandžiai, paštetai, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, morkų sezonas, užkandžiai su žuvimi, žuvies paštetai, receptų knyga, paštetai su morkomis

Kategorijos