Publikavimo data: 2025-08-19
Spalvingas ir skanus jūros gėrybių paštetas tartaletėse
Jūros gėrybės naudingos visomis formomis - virtos, keptos ir, kaip šiame recepte, pašteto pavidalu. Jos yra turtingas mikroelementų, vitaminų ir mineralų šaltinis, saugo mus nuo ligų, įskaitant ir pavojingas, todėl jas reikėtų įtraukti į racioną bet kokiu pavidalu. To pavyzdys - japoniški ilgaausiai. Iš jų pagamintas paštetas gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei, o jei patiekiamas ir papuoštas tartaletėmis - šventinei puotai.
Žingsnis 1
Atšildytas jūros gėrybes sumalkite blenderiu. Sudėkite tarkuotą sūrį, kiaušinį, majonezą ir dar kartą susmulkinkite.
Žingsnis 2
Paruoštą masę paskirstykite ant tartaletų. Ant kiekvienos uždėkite po 0,5 šaukštelio raudonųjų ikrų.
Kategorijos