Spalvota koldūnų tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Spalvota koldūnų tešla

Spalvota koldūnų tešla su natūraliais augaliniais dažikliais tinka visiems gaminiams: naminiams makaronams, koldūnams, virtinukams, koldūnams, koldūnams, galuškiams ir kt. Kaip dažikliai naudojamos natūralios burokėlių, morkų ir petražolių sultys, kurios tešlai suteikia ne tik neįprastą skonį, bet ir naudą. Iš tokios tešlos pagaminti produktai yra labai gražūs, juos mėgsta suaugusieji ir ypač vaikai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spalvota koldūnų tešla Žingsnis 1
Sutrinkite burokėlius trintuvu ir išspauskite sultis arba iš karto išspauskite sultis sulčiaspaude. Tą patį padarykite su morkomis ir petražolėmis.

Žingsnis 2

Spalvota koldūnų tešla Žingsnis 2
Paimkite standartinį 250 ml talpos puodelį ir į jo dugną įpilkite šiek tiek sulčių, įberkite 1 šaukštelį druskos, išmaišykite ir įmuškite 2 kiaušinius. Supilkite sultis į likusią puodelio erdvę.

Žingsnis 3

Spalvota koldūnų tešla Žingsnis 3
Miltus supilkite į platų dubenį, miltuose padarykite duobutę ir supilkite mišinį iš puodelio. Švelniai maišykite šaukštu, kol tešla sutirštės, tada išimkite ją iš dubens su likusiais miltais ir apie 15 min. minkykite rankomis ant stalo, kol tešla taps tvirta ir elastinga.

Žingsnis 4

Spalvota koldūnų tešla Žingsnis 4
Jei miltų nepakanka, įberkite dar šiek tiek, kol tešla taps tiršta. Padėkite tešlą pusvalandžiui į šaldytuvą, tada galėsite iš jos gaminti maistą.

Žingsnis 5

Spalvota koldūnų tešla Žingsnis 5
Tą patį padarykite su morkomis ir petražolėmis. Taip pagaminsite 3 skirtingų spalvų tešlas, kurių kiekviena sveria maždaug po kilogramą. Jei tai per daug, sumažinkite proporcijas perpus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos