Spanguolių sausainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Spanguolių sausainis

Biskvitas su spanguolėmis paruošiamas greitai ir gana paprastai. Dauguma šiam desertui skirtų produktų visada yra namuose. Pats pyragas gaunasi gana saldus, tačiau spanguolės jam suteikia malonios rūgštelės. Todėl jei nuspręsite spanguoles pakeisti kitomis uogomis, rinkitės rūgščias.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Spanguolių sausainis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, suberkite cukrų ir viską išsukite mikseriu arba plaktuvu. Tada pradėkite po vieną įmušinėti kiaušinius ir po kiekvieno jų suplakite tešlą. Supilkite miltus ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Spanguolių sausainis Žingsnis 2
Paruoškite biskvitą. Pyrago formos dugną išklokite pergamentu ir patepkite sviestu. Į formą suberkite spanguoles ir tolygiai apibarstykite cukrumi. Supilkite tešlą ant uogų ir pašaukite formą į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kepimas orkaitėje, desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, užkandis, pyragai, sausainiai, Naujųjų metų desertai, receptų knyga

Kategorijos