Publikavimo data: 2024-04-17
Spanguolių tinktūra ant mėnulio
Spanguolių tinktūra ant bičių vyno yra tikra klasika. Ji pasižymi aksominiu, rūgščiai saldžiu skoniu ir aštriu aromatu. Visas jos paruošimo sudėtingumas slypi tik filtravime. Spanguolės yra uogos, kurios lengvai pasiduoda skoniui ir spalvai, todėl jų visiškai nebūtina malti į minkštimą. Tinktūros gaminimo namuose receptas yra labai paprastas: sumaišykite uogas su mėnulio degtine ir medumi ir palikite, kad pritrauktų.
Žingsnis 1
Paruoškite tinktūros pagrindą. Į dekanterį ar stiklainį supilkite pertrintas spanguoles, užberkite cukrumi, įdėkite medaus. Supilkite degtinę, uždenkite dangteliu ir gerai pakratykite, kad ištirptų cukrus ir medus.
Žingsnis 2
Nusiųskite gėrimą infuzuoti. Supilkite tinktūrą į butelį. Uždarykite butelį dangteliu ir 14 dienų laikykite gėrimą tamsioje vietoje.
Kategorijos