Publikavimo data: 2025-08-18
Šparaginės pupelės su garstyčiomis
Šparaginės pupelės yra universalus produktas, kuris vienodai gerai dera su daržovėmis, mėsa, žuvimi, grūdais ir grybais. Reguliariai įtraukdami šį produktą į savo mitybą, galite pagerinti širdies ir kraujagyslių būklę. Pupelių ankštys dažniau parduodamos šaldytos, o tai neturi įtakos jų naudingosioms savybėms. Šparagines pupeles galima labai skaniai paruošti su garstyčiomis: Dižono, angliškomis, rusiškomis, kiniškomis - kokias tik mėgstate pagal aštrumą ir skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite pupeles. Supilkite vandenį į puodą. Užvirkite. Druska. Nusausinkite pupeles. Virkite 3-5 minutes. Tada nusausinkite ankštis į sietelį. Nuplaukite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite pupeles ir garstyčias. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite pupeles. Sudėkite šoninę. Kepkite vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais. Česnaką išspauskite per presą. Supilkite miltus. Išmaišykite. Garstyčias atskieskite 1/2 puodelio vandens. Supilkite į keptuvę. Užvirinkite. Išjunkite ugnį ir 2 minutes palaikykite indą ant viryklės.
Kategorijos