Šparaginės pupelės su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Šparaginės pupelės su korėjietiškomis morkomis

Korėjietiškos morkos garsėja aštriu skoniu, kuris dažnai derinamas su saldžiarūgščiu. Tai - korėjiečių virtuvės ypatybė, kurios taip trūko sovietiniams korėjiečiams, išradusiems šaltąjį patiekalą korėjietiškas morkas. Korėjietiškų salotų mėgėjai bus patenkinti korėjietiškų morkų ir šparaginių pupelių garbe. Styginių pupelių sudėtyje yra ląstelienos, folio rūgšties, magnio, kalio ir yra diuretikas, padedantis iš organizmo pašalinti druskas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Šparaginės pupelės su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Įmaišykite morkas ir šparagines pupeles. Įberkite prieskonių: druskos, cukraus ir acto. Švelniai išmaišykite, kad pupelės neprarastų formos.

Žingsnis 2

Šparaginės pupelės su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Tada sudėkite česnaką per spaudiklį ir augalinį aliejų. Įdėkite į šaldytuvą 40 minučių, o geriau 2-3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, daržovių salotos, majonezo salotos, pipirų salotos, receptų knyga, salotos su marinuotomis ir raugintomis daržovėmis, paprikų sezonas, agurkų sezonas, žaliasis sezonas, avokadų sezonas, vakarienė, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, daržovių salotos, salotos

Kategorijos