Publikavimo data: 2025-08-20
Šparaginės pupelės su korėjietiškomis morkomis
Korėjietiškos morkos garsėja aštriu skoniu, kuris dažnai derinamas su saldžiarūgščiu. Tai - korėjiečių virtuvės ypatybė, kurios taip trūko sovietiniams korėjiečiams, išradusiems šaltąjį patiekalą korėjietiškas morkas. Korėjietiškų salotų mėgėjai bus patenkinti korėjietiškų morkų ir šparaginių pupelių garbe. Styginių pupelių sudėtyje yra ląstelienos, folio rūgšties, magnio, kalio ir yra diuretikas, padedantis iš organizmo pašalinti druskas.
Žingsnis 1
Įmaišykite morkas ir šparagines pupeles. Įberkite prieskonių: druskos, cukraus ir acto. Švelniai išmaišykite, kad pupelės neprarastų formos.
Žingsnis 2
Tada sudėkite česnaką per spaudiklį ir augalinį aliejų. Įdėkite į šaldytuvą 40 minučių, o geriau 2-3 valandoms.
Kategorijos