Publikavimo data: 2024-10-13
Šparaginės pupelės su makaronais
Šparaginės pupelės - dievo dovana šiuolaikinėms šeimininkėms, kurios rūpinasi savo namų ūkių mityba ir mėgsta sveikus ir lengvus subalansuotos sudėties patiekalus. Pastaruoju metu susidomėjimas šiuo produktu yra neįtikėtinai didelis. Juk šparaginėse pupelėse yra daug baltymų, rekordiškai daug ląstelienos, mikroelementų ir antioksidantų.
Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol išvirs. Kad tai padarytumėte teisingai, perskaitykite instrukcijas ant pakuotės. Patikrinkite ant pakuotės nurodytą virimo laiką. Pasirinkite "aldente" virimo būdą. Paruoštas šparagines pupeles sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Užvirinkite, sumažinkite dujas ir virkite 15 minučių. Virimo laikas priklauso nuo to, kaip prinokusios pupelės. Išvirtas pupeles nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 2
Paruoštą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o šoninę - plonais griežinėliais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Kepimo laikas priklauso nuo pjūvio dydžio ir mėsos kokybės.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą sumaišydami grietinę, majonezą ir pipirus. Perpjaukite citriną per pusę, išspauskite sultis ir supilkite į padažą. Papriką supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite visus ingredientus ir 10 minučių pakaitinkite.
Kategorijos