Publikavimo data: 2024-03-23
Sparneliai alui
Orkaitėje kepti vištienos sparneliai - puikus užkandis prie alaus. Jiems paruošti prireiks tik 10 minučių aktyvaus kepimo laiko. Marinuokite sparnelius sojų padaže, česnakuose ir prieskoniuose, sudėkite juos ant kepimo skardos ir iškepkite orkaitėje. Šis užkandis puikiai tinka pasisėdėjimui su draugais ar vakarėliui. Kol sparneliai marinuojasi ir kepa, galite užsiimti savais reikalais arba gaminti ką nors kita. Prie šių sparnelių puikiai tiktų aštrus pomidorų padažas arba barbekiu padažas.
Žingsnis 1
Nupjaukite aštriąsias sparnelių galūnes ir perkelkite sparnelius į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Sparnelius užpilkite sojų padažu ir augaliniu aliejumi. Sudėkite prieskonius ir smulkintą česnaką. Gerai išmaišykite ir palikite sparnelius marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite sparnelius. Kepkite juos orkaitėje 30-40 minučių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Žingsnis 4
Paruoštus sparnelius pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos