Sparneliai alui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Sparneliai alui

Orkaitėje kepti vištienos sparneliai - puikus užkandis prie alaus. Jiems paruošti prireiks tik 10 minučių aktyvaus kepimo laiko. Marinuokite sparnelius sojų padaže, česnakuose ir prieskoniuose, sudėkite juos ant kepimo skardos ir iškepkite orkaitėje. Šis užkandis puikiai tinka pasisėdėjimui su draugais ar vakarėliui. Kol sparneliai marinuojasi ir kepa, galite užsiimti savais reikalais arba gaminti ką nors kita. Prie šių sparnelių puikiai tiktų aštrus pomidorų padažas arba barbekiu padažas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Sparneliai alui Žingsnis 1
Nupjaukite aštriąsias sparnelių galūnes ir perkelkite sparnelius į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Sparneliai alui Žingsnis 2
Sparnelius užpilkite sojų padažu ir augaliniu aliejumi. Sudėkite prieskonius ir smulkintą česnaką. Gerai išmaišykite ir palikite sparnelius marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 3

Sparneliai alui Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite sparnelius. Kepkite juos orkaitėje 30-40 minučių, kol iškeps ir gražiai apskrus.

Žingsnis 4

Sparneliai alui Žingsnis 4
Paruoštus sparnelius pabarstykite sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos