Publikavimo data: 2024-05-26
Specialiai įdaryti grybai
Tarp patiekalų su grybais įvairovės išsiskiria įdaryti grybai. Patiekalas iš esmės labai paprastas, tačiau atrodo pakankamai elegantiškai ir apetitiškai, kad jį būtų galima siųsti ant šventinio stalo. Įdarą kepurėlėms galima rinktis įvairiai, tačiau įprastai sekmadienio vakarienei laimėjimu išlieka tas, kuris užima mažiausiai laiko. Tai privalumas virėjams, ketinantiems gaminti greitai ir skaniai. Be to, tai nebrangu.
Žingsnis 1
Atsargiai atskirkite kepurėles nuo grybų kotelių. Šiam patiekalui reikės tik kepurėlių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį kubeliais, sutarkuokite sūrį ir sudėkite į dubenį. Į majonezą įtrinkite česnaką ir siųskite į kumpį bei sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite grybų kepurėles įdaru. Sutarkuokite likusį sūrį, uždėkite po žiupsnelį ant kiekvieno grybo ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.
Kategorijos