Specialūs naminiai koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Specialūs naminiai koldūnai

Šiam koldūnų variantui naudojama šiek tiek kitokia technika. Pavyzdžiui, tešla minkoma su karštu vandeniu. Į maltą mėsą dedama kiaulienos lašinių, o į verdantį vandenį, be druskos, dedama svogūno, juodųjų pipirų, lauro lapų. Tai nedidelės manipuliacijos, tačiau jos suteikia koldūnams skonio ir švelnumo. Koldūnų gaminimo procesą pagreitina koldūnų gaminimo aparatas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Specialūs naminiai koldūnai Žingsnis 1
Miltus lengvai sumaišykite su druska ir augaliniu aliejumi. Įmuškite kiaušinį. Supilkite karštą vandenį, maišykite neliesdami kiaušinio. Minkykite tešlą, kol ji atvės. Uždenkite ir palikite 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Specialūs naminiai koldūnai Žingsnis 2
Susmulkinkite mėsą, svogūną ir lašinius mėsmale, įberkite druskos ir pipirų. Supilkite vandenį, išmaišykite.

Žingsnis 3

Specialūs naminiai koldūnai Žingsnis 3
Iš tešlos iškočiokite gabalėlį ir išklokite miltais pabarstytą koldūnų skardą. Į langelius paskleiskite maltos mėsos ir uždenkite antrąja iškočiota tešla. Suvyniokite kočėlu ir iškočiokite koldūnus. Užvirus virkite juos su nurodytais prieskoniais 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos