Publikavimo data: 2024-04-05
Špinatai keptuvėje
Špinatus kaip garnyrą galima paruošti įvairiais būdais. Patiekite šviežius su šlakeliu citrinos sulčių. Blanširuokite juos verdančiame vandenyje. Arba pasirinkite špinatų virimo keptuvėje receptą. Tokių receptų yra daugybė kiekvienam skoniui. Tačiau reikėtų pažymėti, kad pasiekti traškią plutelę iš šio produkto nepavyks. Faktas tas, kad špinatai kepdami išskiria daug skysčio. Dėl to kiekvieną kartą jie iš esmės yra labiau troškinami, o ne kepami.
Žingsnis 1
Apkepkite špinatus. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pabarstykite pipirais. Įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Špinatus sudėkite palaipsniui, nedidelėmis porcijomis. Palikite 10-15 sekundžių, kad tarp jų praeitų 10-15 sekundžių. Kai visi špinatai bus keptuvėje, nuolat maišydami kepkite juos 4 minutes. Špinatus perkelkite į sietelį, pašalinkite drėgmės perteklių ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos