Špinatai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Špinatai keptuvėje

Špinatus kaip garnyrą galima paruošti įvairiais būdais. Patiekite šviežius su šlakeliu citrinos sulčių. Blanširuokite juos verdančiame vandenyje. Arba pasirinkite špinatų virimo keptuvėje receptą. Tokių receptų yra daugybė kiekvienam skoniui. Tačiau reikėtų pažymėti, kad pasiekti traškią plutelę iš šio produkto nepavyks. Faktas tas, kad špinatai kepdami išskiria daug skysčio. Dėl to kiekvieną kartą jie iš esmės yra labiau troškinami, o ne kepami.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Špinatai keptuvėje Žingsnis 1
Apkepkite špinatus. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pabarstykite pipirais. Įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Špinatus sudėkite palaipsniui, nedidelėmis porcijomis. Palikite 10-15 sekundžių, kad tarp jų praeitų 10-15 sekundžių. Kai visi špinatai bus keptuvėje, nuolat maišydami kepkite juos 4 minutes. Špinatus perkelkite į sietelį, pašalinkite drėgmės perteklių ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos