Špinatai Pkhali pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Špinatai Pkhali

Špinatų pkhali receptas - tai šaltas gruziniškas užkandis, kurį sudaro dvi dalys: padažas ir pagrindinis ingredientas - špinatai. Viskas kartu susmulkinama iki pašteto konsistencijos ir pagal klasikinį receptą sumaišoma rankomis. Riešutai pkhali turi būti lengvi, riebūs ir nekaršti. Jie malami grūstuvėje, tačiau dėl patogumo galima juos perleisti per mėsmalę arba susmulkinti blenderiu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Špinatai Pkhali Žingsnis 1
Paruoškite špinatus. Puode špinatų lapus užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite 2-3 minutes. Tuomet nusausinkite juos, kad nuvarvėtų skysčio perteklius. Tada sudėkite lapus ant popierinių rankšluosčių ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Špinatai Pkhali Žingsnis 2
Susmulkinkite špinatus. Kai špinatai atvės, pertrinkite juos per mėsmalę arba susmulkinkite kartu su riešutais blenderiu.

Žingsnis 3

Špinatai Pkhali Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus. Susmulkintus špinatus sumaišykite su svogūnais ir pipirais, suberkite petražoles, kalendras ir česnakus. Supilkite vyno actą ir druską. Tada išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos