Špinatų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Špinatų košė

Bulvių košė būna žalios spalvos, o tai tikrai nustebins jūsų svečius. Patiekite bulvių košę ant šventinio stalo, patiekalas labai sotus ir skanus, jis bus puikus garnyras prie mėsos ar žuvies. Bulvių košė ruošiama mikrobangų krosnelėje, todėl gamindami galite sutaupyti laiko. Receptas gana paprastas, jei laikysitės visų rekomendacijų - tikrai pavyks.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Špinatų košė Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais. Druska.

Žingsnis 2

Špinatų košė Žingsnis 2
Perkelkite į rankovę ir supakuokite iš abiejų pusių. Tada dėkite į mikrobangų krosnelę. Dantų krapštuku padarykite nedidelius dūrius.Bulves virkite apie 9 minutes.

Žingsnis 3

Špinatų košė Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą ir špinatus. Troškinkite apie 10 min.

Žingsnis 4

Špinatų košė Žingsnis 4
Paragaukite, ar bulvės yra minkštos, ir, jei jos paruoštos, perkelkite jas į puodą ir sudėkite špinatus. Supilkite pieną ir sviestą ir sutrinkite plaktuvu. Tada dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Špinatų košė Žingsnis 5
Dar kartą išmaišykite, paragaukite druskos. Perkelkite į lėkštę ir mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos