Publikavimo data: 2024-06-11
Sraigės su maltos mėsos tešla
Sraigės su malta sluoksniuota tešla - nepaprastai skanus ir aromatingas pyragas, kurį paruošti neužtruksite ilgai. Šiam patiekalui paruošti reikės sluoksniuotos tešlos (patogiausia ir lengviausia imti jau paruoštą), maltos kiaulienos arba jautienos, vieno vištos kiaušinio, taip pat druskos ir pipirų pagal skonį. Jei norite, į faršą galite įdėti svogūnų arba česnakų, šviežių prieskoninių žolelių, šiek tiek paprikos arba aštriosios paprikos.
Žingsnis 1
Supjaustykite tešlą vienodo dydžio juostelėmis. Maltą mėsą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Į kiekvienos juostelės vidurį dėkite maltos mėsos.
Žingsnis 3
Suvyniokite kiekvieną juostelę.
Žingsnis 4
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir suformuokite iš tešlos juostelių ir maltos mėsos sraigę. Aptepkite sraigę kiaušinio tryniu.
Žingsnis 5
Kepkite sraiges su malta mėsa 35-40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos