Sraigės su maltos mėsos tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Sraigės su maltos mėsos tešla

Sraigės su malta sluoksniuota tešla - nepaprastai skanus ir aromatingas pyragas, kurį paruošti neužtruksite ilgai. Šiam patiekalui paruošti reikės sluoksniuotos tešlos (patogiausia ir lengviausia imti jau paruoštą), maltos kiaulienos arba jautienos, vieno vištos kiaušinio, taip pat druskos ir pipirų pagal skonį. Jei norite, į faršą galite įdėti svogūnų arba česnakų, šviežių prieskoninių žolelių, šiek tiek paprikos arba aštriosios paprikos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su maltos mėsos tešla Žingsnis 1
Supjaustykite tešlą vienodo dydžio juostelėmis. Maltą mėsą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Sraigės su maltos mėsos tešla Žingsnis 2
Į kiekvienos juostelės vidurį dėkite maltos mėsos.

Žingsnis 3

Sraigės su maltos mėsos tešla Žingsnis 3
Suvyniokite kiekvieną juostelę.

Žingsnis 4

Sraigės su maltos mėsos tešla Žingsnis 4
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir suformuokite iš tešlos juostelių ir maltos mėsos sraigę. Aptepkite sraigę kiaušinio tryniu.

Žingsnis 5

Sraigės su maltos mėsos tešla Žingsnis 5
Kepkite sraiges su malta mėsa 35-40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos