Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigių pyragas su grybais ir sūriu
Pyragas pagal šį receptą gaunasi beprotiškai skanus ir švelnus. Ant stalo jis atrodo labai šventiškai ir apetitiškai.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į šiltą pieną suberkite druską ir miltus ir užminkykite tešlą. Sudėkite sviestą ir gerai išminkykite. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus ir supjaustykite grybus. Kepkite svogūnus ir grybus, kol iškeps. Sumaišykite su žolelėmis ir tarkuotu sūriu.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 4 dalis, plonai iškočiokite, visą paviršių ištepkite sviestu. Paskirstykite įdarą ir suvyniokite.
Žingsnis 4
Suvyniokite ritinėlius į sraigės formą. Aptepkite pyragą kiaušinio tryniu ir pašaukite į iki 180˚C įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos